KONINGSBERGER en VERHEIJDEN liedduo

KONINGSBERGERS levendige en verhalende stem komt prachtig uit de verf…..VERHEIJDEN begeleidt met magnifieke touch OPERA MAGAZINE

MAARTEN KONINGSBERGER & BAS VERHEIJDEN zijn muzikale zielsverwanten: beiden hebben een enorme muzikale fantasie en zijn altijd op zoek naar nieuwe kleuren.

PROGRAMMA ´ S

VERS 2

Een sprankelende ontdekkingsreis door de liedkunst…

12 Gedichten, steeds 2 keer getoonzet door verschillende componisten. Verrassende contrasten en vaak mooie onbekende versies van liederen: iedereen kent natuurlijk Ich Grolle Nicht van Schumann, maar of u ook de versie van Ives kent is vers 2…..

SCHUMANN, LISZT, SCHUBERT, WOLF, BRAHMS, IVES, DIEPENBROCK, FAURÉ, FINZI, BEETHOVEN en meer

SCHUBERT   SCHÖNE MÜLLERIN of  WINTERREISE

De twee mooiste liedcycli ooit geschreven! De positieve gevoelens in Schöne Müllerin die halverwege 180 draaien en de steeds zwarter wordende wereld van Winterreise zijn in goede handen bij deze mannen, voor wie Schubert heel dicht tegen hun hart aan zit.

Schöne Müllerin – Das Wandern
Schöne Müllerin – Die liebe Farbe

HERTALING HEINE & MÜLLER ?

Vanwege het grote succes van hun optreden op de Vertaaldag 2019 met Nederlandse hertalingen van Schubert door Rot en Schumann door Gaaikema, wordt overwogen hiermee een programma te maken. Iets voor uw publiek? Laat het ons weten.

DICHTERLIEBE, GAAIKEMA – KONINGSBERGER & VERHEIJDEN
WINTERREISE, ROT – KONINGSBERGER & VERHEIJDEN

KONINGSBERGER & ATLANTIC TRIO

Unieke combinatie van bariton en pianotrio met groot aantal eigen arrangementen van Verheijden. Meer over de programma´s op www.atlantictrio.info